KLIENTER FORTÆLLER

Klienter fortæller

Christine Bengtsson, tidligere lærerkollega på Veksø Skole
De sidste 5 år har jeg, i kraft af min profession som skolelærer, set effekten af pædagogisk kinesiologi – både på det faglige og det sociale plan. På vores skole er pædagogisk kinesiologi en del af specialundervisningstilbuddet. Jeg har oplevet elever med en total blokering på at skrive komme tilbage efter blot én kinesiologiafbalancering hos Hanne og skrive løs, som var det det mest naturlige for dem. Den samme oplevelse har jeg haft i forbindelse med læseblokeringer. Som dansklærer er det simpelthen vidunderligt at opleve! Elever, der har haft svært ved at styre deres temperament, har efter et pædagogisk kinesiologiforløb udviklet en blødhed og en tydeligt højere frustrationstærskel. Det har gjort deres relationer til deres klassekammerater uendelig meget bedre, og dermed givet dem en nemmere skolehverdag. For mig at se, er det en utrolig effektiv måde at komme ubalancer til livs. Eleverne oplever kinesiologi, som noget meget behageligt og kommer glade ind i klassen efter at have fået en afbalancering. Jeg kan på det varmeste anbefale et kinesiologisk forløb!

Jonas, 18 år
Igennem længere tid har jeg i perioder haft ondt i mine knæ. Ofte var det ikke muligt for mig at deltage i fodboldtræning og kampe på grund af smerter. Jeg har prøvet andre former for behandling, der kun virkede kortvarigt. Efter to behandlinger hos Hanne forsvandt smerterne i knæene, og jeg har siden kunnet deltage i træning og kampe uden problemer.

Bjarne, 46 år
En STOR tak til Hanne for kinesiologibehandlingen. Det har været fantastisk at opleve din personlighed og din dygtige brug af kinesiologien, og ikke mindst den langtidsvirkende effekt, som kinesiologien giver. Efter mange år med dårlig søvn er det skønt at opleve en sammenhængende søvn, det er som at blive et nyt menneske. Kinesiologien har også hjulpet mig af med gamle, uheldige mønstre såsom jalousi og vrede, så jeg har fået en lettere hverdag. Tak.