OM MIG

Om mig

Mit navn er Hanne Freil. Jeg bor i Værløse sammen med min dejlige familie.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har med glæde arbejdet som lærer i vældig mange år.

I 2014 afsluttede jeg uddannelsen som Professionel Praktiserende Kinesiolog, og jeg er så heldig at kunne kombinere mine to uddannelser. Undervisningsministeriet har nemlig godkendt kinesiologi som en metode, der kan anvendes i den danske folkeskole.

En dag om ugen er jeg hjemme, og denne dag er min kinesiologidag. Mandag kommer der klienter til min klinik på min hjemadresse. Jeg har fornøjelse af både voksne og børn, der kommer med forskelligartede problemstillinger. Jeg sætter stor pris på at have denne dag til rådighed, og jeg nyder seancerne med mine klienter.

Øvrige arbejdsdage arbejder jeg som lærer på en skole, hvor kinesiologi står på mit skema i flere ugentlige lektioner. Her er jeg sammen med elever, der med forældres samtykke deltager i kinesiologiforløb. Og i samarbejde med min kollega laver vi forebyggende kinesiologiindsatser for eleverne i skolestarten; vi afholder ligeledes kurser i hjernegymnastik for alle elever på skolen.

Jeg synes, det giver utrolig god mening at kombinere mit job som lærer med mine meget effektfulde kinesiologifærdigheder.

Kinesiologi er mit helt store drive; i en stor del af min fritid beskæftiger jeg mig med kinesiologi på den ene eller anden måde. Jeg er nysgerrig og meget videbegærlig og sidder ofte og studerer, afprøver ny læring eller deltager i spændende kinesiologikurser, der kan berige mine klienter og mig selv endnu mere.

Sidste skud på stammen er, at jeg har uddannet mig som instruktør i fire kinesiologimodaliteter, så jeg kan viderebringe kinesiologiens herligheder og mine erfaringer til andre, der ligesom jeg har stor lyst til at gøre en afgørende forskel.

Jeg kan også fortælle om mig selv, at jeg elsker samværet med min familie og mine venner, jeg er en rigtig spillefugl, og så sætter jeg stor pris på at opholde mig i den skønne natur.